HUDVÅRD

Ring och boka din tid för makeup

FRANSAR & BRYN

Lägg till Frans & Brynfärg inkl plock

30 min

250 kr

Lägg till Frans eller Brynfärg

15 min

120 kr

Lägg till Brynformning

15 min

120 krDERMAPEN

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid än laserbehandlingar. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Marknadsledande
Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Så går det till
Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla
Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som "Red Carpet Treatment" då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen
syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Ansikte

2195 kr

Ansikte + Hals

2700 kr

Ansikte + Hals + Dekolletage

3500 kr

Exklusiv Ansikte + kemisk peeling

fr 2400 kr

KEMISK PEELING

Mask peel Ansikte

30 min

800 kr

Mask peel Ansikte och dekolletage

30 min

1200 kr

Milk peel Ansikte eller dekolletage

30 min

1200 kr

Milk peel Ansikte och dekolletage

30 min

1800 kr

Milk peel Rygg

30 min

1800 kr

Milk peel Handrygg

600 kr

Mela Peel Forte Ansikte inkl. Mela Cream (värde 1200kr)

30 min 

3100 kr

Cosmo TCA peel Ansikte eller dekolletage

30 min

2500 kr

Cosmo TCA peel Ansikte och dekolletage

30 min

3200 kr

Cosmo TCA peel Handrygg

1000 kr

Cosmo TCA peel Enstaka område, ex. överläpp

800 kr

FRANSFÖRLÄNGNING

Fransförlängning ger dig fransarna du själv saknar, oavsett om man vill ha ett naturligt eller mer extremt resultat.

Våra stylister anpassar fransarna noga efter varje klients ögon, fransar och önskemål. Vi är noggranna med att applicera fransarna på rätt sätt för att utföra en säker förlängning utan slitage på dina egna fransar. Hos oss på Östlings Salonger jobbar vi både med singels- och volymfransar, kontakta oss så berättar vi mer.

För att bibehålla den täta och jämna effekten på din fransförlängning rekommenderar vi en påfyllning var 3-5vecka, beroende på just din växtcykel. Du kan även själv påverka hållbarheten genom att ta väl hand om dina fransar enligt skötselråden vi ger dig.

Glöm mascara, med fransförlängning är dina ögon vackert inramade dygnet runt!

Nytt set singelfransar

1300 kr

Nytt sett volymfransar


1600 kr

Återbesök

30 min

400 kr

Återbesök

60 min

625 kr

Återbesök

90 min

880 kr

Frans och brynfärg inkl plock

450 kr

Brynfärg och plock

350 kr

Brynformning

250 kr

LASHLIFT (FRANSBÖJNING)


Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dem naturliga fransarna. Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat! Det här passar den som vill ha ett mer naturligt resultat, eftersom det är ens naturliga fransar man jobbar med.

Resultatet blir ett par böjda, mörka fransar. Även om de inte förlängs så kan de se längre ut, beroende på hur böjda kunden vill ha dem.Behandlingen håller 6-8 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.


Tips inför behandling:
- Kom utan mascara, samt andra oljebaserade produkter
- Om Du använder linser och har känsliga ögon. Plocka bort linserna innan behandling.
- Boka inte in fysisk aktivitet inom 24 timmar efter behandling


Eftervård:
Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten. Du ska också undvika stark värme såsom bastu eller solarium de närmsta 24h

Lashlift inkl fransfärg

750 kr

Lashlift inkl fransfärg, bryn plock och bryn färg

995 kr

Lägg till en Keratin behandling för fransarna

Här får man en stärkande och närande keratin inpackning på fransarna som appliceras efter lash lift och färgning för att återställa fransens naturliga skydd och fyller den med närande keratinstimulerande ämnen. Se det som en energikick till trötta fransrötter samtidigt som fransen repareras utifrån.

+100kr

MAKE UP

Vardags

45 min

500 kr

Fest

60 min

750 kr

Brud

60 min

850 kr

Brud inkl provsminkning

1300 kr

Bal

60 min

750 kr

Shellac

45 min

525 kr

Shellac borttagning + nytt

60 min

600 kr

Manikyr

45 min

525 kr

VAXNING

Hela ben

650 kr

Hela ben inkl bikini

700 kr

Underben

400 kr

Underben + bikini

450 kr

Bikini

350 kr

Brasiliansk

550 kr

Rygg/Bröst

500 kr

Armar

350 kr

Armhåla

250 kr

Ansikte

300 kr

Haka eller Överläpp

180 kr

Haka + Överläpp

230 kr

Näsa eller Öron

230 kr

Näsa + Öron

280 kr